Рики Мартин: За сватбата ми ще се говори дълго 29.09 | 16:14

Изненадан съм колко трудно се организира такова събитие, каза певецът

От iNews.bg

Рики Мартин обеща, че хората ще говорят за сватбата му, заявявайки, че това ще е най-голямото събитие, което може да сподели със света. 45-годишният певец обяви, че се е сгодил за приятеля си - шведския художник Джоан Юзеф – миналата година. Двойката има намерение да организира публична церемония, която да бъде и голямо събитие за шоубизнеса.

"Това ще бъде чудесно събитие. И хората ще говорят за него. Ние сме модерно семейство и мисля, че хората трябва да виждат красотата на нашето семейство. Ето защо го правим публично и ще споделим сватбата си със света”, каза певецът.

Изпълнителят на "Livin 'La Vida Loca”, който има осемгодишни близнаци – Матео и Валентино, все още не е сигурен за мястото на тържеството. "В момента се занимаваме с поканите. Трябва да се погрижим и за това, че голяма част от семейството на годеника ми е от Сирия. Обмисляме церемония в Стокхолм или в Испания”.

Рики Мартин отбеляза, че е изненадан от това колко трудно се организира сватба. "Всеки говори за сватби, но никой не казва колко трудно се планират те. Не знаех, че ще е толкова сложно да организираме най-важния ден в живота си”, добави той.

Водещи

Най-четени