Ричард Брансън ще става стюардеса 15.11 | 17:36

Собственикът на Virginia загуби бас от конкурента си Тони Фернандес

От Кристалина Илиева

Шефът на отбора Lotus от Формула 1 Тони Фернандес заяви, че пуска на търг билети за полет на авиокомпанията му AirAsia, в който пътниците ще обслужва Ричард Брансън. Собственикът на Virgin ще облече униформата на стюардеса в самолет на конкурента му, след като загуби бас от него, предаде АФП.

Фернандес и Брансън се хванаха на бас в началото на новия сезон на Формула 1 в началото на 2010 година, че чийто отбор остане по-назад в класирането на шампионата, неговият собственик ще обслужва полети като стюардеса в компанията на конкурента си. Всъщност отборите на Lotus и Virgin Racing направиха дебюта си във Формула 1 тази година.

Въпреки че двата отбора завършиха с нула точки, на финала Lotus се класира по-напред от Virgin Racing на Брансън заради по-добрите резултати по време на състезанието.

Удържахме този залог през целия сезон и сега е време Ричард да се подготви за тежкия труд и вероятната болка от чифт високи токчета“, коментира Тони Фернандес. Шефът на най-голямата нискотарифна самолетна компания на Югоизточна Азия допълни, че е приготвил червена униформа на стюардеса за британския милиардер.

Ричард Брансън ще обслужва пътниците при трансокеански полет от Куала Лумпур до Лондон, а билетите за полета ще се продават на търг онлайн. Събраните пари ще бъдат дарени за благотворителност, така че „усилията на Ричард да си струват максимално“, коментира победата си Тони Фернандес.



Водещи

Най-четени