Ричард Гиър не мисли „Хубава жена“ за „тъпа“ комедия 21.03 | 11:06

Австралийско списание обаче твърди, че актьорът е казал пред тях точно това

От Олга Андреева

Милиони жени по света свързват Ричард Гиър с ролята му на джентълмена, който спасява от съдбата да проститутка чаровната Джулия Робъртс в романтичната комедия "Хубава жена" от 1990 г.

Австралийското списание Woman's Day обаче твърди, че в интервю актьорът е заявил, че филмът "Хубава жена" е "тъпа романтична комедия".

"Това е най-малко любимата ми роля. Хората ме питат за нея, но аз вече съм я забравил. Това беше тъпа романтична комедия", са цитираните от списанието думи на актьора.

Сега обаче неговият представител уточни, че Ричард Гиър не е казвал подобно нещо и, че въобще не е давал интервю за въпросното списание, посочи Contactmusic.

От Woman's Day обаче твърдят, че точно това са думите на актьора. Пред Access Hollywood представители на списанието посочват: "Нашият журналист Хенри Милър е говорил с г-н Гиър на филмовия фестивал Sundance и веднага след премиерата на "Arbitrage” (новият филм на Гиър, в който си партнира със Сюзан Сарандън)".

"Хубава жена" е една от най-популярните романтични комедии в историята на киното – тя превърна песента "Pretty Woman" в хит и донесе на Джулия Робъртс освен прякора "хубава жена", и "Златен глобус" за главна женска роля.

Водещи

Най-четени