Роби Уилямс показа малката Теди 21.09 | 15:37

Малката Теди спи спокойно на гърдите на гордия си татко

От Олга Андреева

Роби Уилямс зарадва феновете си в Twitter като им пусна снимка на себе с двудневната си дъщеричка Теодора Роуз.

Малката принцеса се е сгушила заспала по памперс на гърдите на татко си. Теди, както вече галено я нарича щастливият татко, се роди на 18 септември в Лондон с тегло 3,3 килограма. И двете с майка ѝ, Айда Фийлд, са добре, посочва Gigwise.com.

Под умиляващата снимка, на която Роби изглежда малко уморен, но много горд, е написал: "Втора смяна на памперс за татко... Втори ден на планетата за Теди".

Освен стотици пожелания от фенове, певецът получи поздрави и от Ронан Кийтинг и Гари Барлоу, който за жалост загуби своята неродена дъщеричка миналия месец.

Пред BBC Роби заяви, че държи дъщеря му да е мила и с добри маниери, когато порасне. Все още обаче не е сигурен къде иска да я отгледа.

Роби има дом в Уестлайф, но е живял и в Лос Анджелис. На въпрос къде иска Теди да получи образованието си, отговаря: "Не знам къде, защото, ако получи образование тук (на Острова), ще развие една типична иронична нагласа, което е много, много важно, а ако получи образование там - няма. Това е всичко, което ще кажа."

Водещи

Най-четени