Роден актьор си партнира с Антонио Бандерас в нов проект 27.09 | 11:30

Automata е сниман у нас с 35 милиона долара бюджет

От Пламена Вълчева

Актьорът Ненчо Балабанов си партнира с Антонио Бандерас в новия проект на холивудската звезда Automata. Научнофантастичната лента се снима у нас миналото лято с бюджет от 35 милиона долара, пише в. Монитор. 

Действието във филма се развива през 2044г., когато чрез зловеща манипулация част от марионетките във фирма за роботи осъмват с опасен интелект и на прицел са създателите им. Бандерас влиза в ролята на застрахователен агент, който има не леката мисия да спаси човечеството от машините.

Една от машините е Клео. За движенията й пред камера отговаря родният артист Ненчо Балабанов. Актьорът попаднал в продукцията след голям кастинг и освен опита с опита си като куклен актьор Балабанов успял да се класира за ролята и заради свободното боравене с английски език. 

Антонио Бандерас постоянно се шегувал с екипа и разказвал вицове. "В този филм той прави силно драматична роля. И е страхотно да го гледаш как работи, защото до този момент повечето му персонажи бяха  по-комедийни.”, обяснява Балабанов. Освен него в тясно сътрудничество с испанеца работил и още един роден кукловод - Димитър Димитров.

1399038

Водещи

Най-четени