Родният голям брат отново е VIP 12.09 | 16:45

Голямата звезда на шоуто ще бъде бюстителната Памела Андерсън

От Ивайло Коралски

На 16 септември ще стартира четвъртото издание на VIP Brother – родното риалити, спечелило си през годините многобройни почитатели, но и почти същото количество хора, недолюбващи го. Предвид името, което носи поредната версия на популярния формат, участниците ще бъдат родни VIP персони, чиито имена ще разберем със сигурност на старта на шоуто.

За любопитните - ето и шансът да посетят предпремиерно прословутата VIP къща в Нови Хан чрез галерията ни.

Въпросната е изградена почти ексклузивно в поп рок стил, което не е изненадващо решение предвид факта, че организаторите обявиха официално, че новата VIP обител ще е изпълнена основно с хора, занимаващи се с музика.

Обещания фитнес кът, плюс мини басейн, са налични. Същото важи и за обособения кът за почитателите на цигарения. Усеща се и вероятно търсената лаундж-атмосфера. Организаторите признаха, че същото студио, което се е грижило за интериорните решения на предишните VIP къщи, е отговорно и за настоящата.

Естествено, цялата подредба, мебели, цветове и орнаменти са съобразени с факта, че те ще играят ролята на декор, който би следвало на първо място да изглежда добре на телевизионния екран.

До баните и спалните на VIP-овете обаче, не бяхме допуснати.

На организираната пресконференция за журналисти не беше спусната много нова информация, освен онази, която е вече известна до момента.

Беше потвърдено, че Памела Андерсън действително ще бъде голяма VIP звезда на шоуто. Поне в неговото начало.

Плажната спасителка ще присъства в къщата от ден първи и поне, докато тя не се върне, за да участва в американското шоу Dancing Stars - почти всичко явно ще се върти около нея.

Прочее, организаторите напълно отрекоха появилите се слухове, че хонорарът на Памела Андерсън е 311 хиляди лева. Същите потвърдиха, че всъщност родните звезди са били значително по-изискващи, отколкото популярната актриса, с още по-популярна гръдна обиколка.

Мнозинството участници ще бъдат от музикалната сфера. Ще присъстват също видни журналисти и артисти.

Обещават ни и адски силно мъжко присъствие – най-влиятелното и мачисткото до този момент.

В къщата в неделя срещу понеделник ще влязат и поне трима домашни любимци, единият от които - ще бъде прасе. Но зурлестият VIP приятел няма да бъде със собственик Любен Дилов-син. 

Водещи ще бъдат Александра Сърчаджиева и водещ-гуруто на формата Ники Кънчев. Дъщерята на голямата Пепа Николова и Йосиф Сърчаджиев ще води ежедневните епизоди на шоуто.

В първите седмици на VIP Brother 2012 ще има студия на живо всеки ден – включително събота и неделя. Номинациите и изгонванията ще бъдат в петък и сряда. Продуцентите обещават и късна версия, която, очаквано, би следвало да покаже значително по-интимни кадри с участието VIP персоните.

Снимки "отблизо" на VIP къщата ще откриете в галерията. В същата сме поместили и предоставени от организаторите колажи на всички участници, които ще кръстосват в къщата.

Любопитно ни е дали можете да разгадаете някого?

На този етап ние спекулираме с имената на Димитър Ковачев-Фънки, Николета Лозанова, поне една от двете Златки, 100 кила и дори журналистическата легенда Елена Йончева.

Имената ще разберем на 16 септември.

Водещи