Родният хайлайв приветства Устата и новата му кубинска половинка 11.12 | 11:07

Рапърът представи нова дуетна половинка Долорес Естрада, нов хит и видео пред стотици гости

От Мартина Панайотова

Десетки приятели приятели, колеги и фенове на Устата, танцуваха под буйните кубински ритми на най-новото му парче, в дует с красивата кубинска певица Долорес Естрада в известен латино клуб в София.

Харизматичната дама с гореща кръв, която от години живее и твори в България и атрактивният рапър, нажежиха настроението до краен предел. Като "горещ” контрапункт на мразовитата декемврийска вечер, подариха на гостите най-страстното и разпалващо кубинско парти. Черешката на вечерта бе официалната премиера на новото видео "La Cubanita”.

В края на ноември, Устата и Долорес, в компанията на цяла дузина статисти, преобразени като кубински танцьори и улични музиканти, заснеха екзотичната лента в духа на слънчева Куба. Въпреки мрачното време и минусови температури на снимачната площадка, режисьорът Людмил Иларионов – Люси, ни поднася истинска палитра от ярки цветове, подсилени с горещи ритми, които те карат да поискаш да затанцуваш на мига.

Между графити и плакати с образа на Че Гевара се придвижва грамаден американски кадилак, улични минувачи се впускат в танци под звуците на завладяваща салса, носи се аромат на пури... Вечерта се пренасяме в задимен бар в Стара Хавана и се оставяме на омайния глас на знойна певица.

Сред армията от екзотични красавици в лентата участват топ моделите Гергана Аролска, Аделина Миланова, Франсис, Лиз Мария и дъщерята на самата Долорес – Дарлинг. Със специално участие се разписват и латино танцьорите Славея и Коста. Салса изпълнителят стана известен на широката публика с участието си през 2009 година в танцовото реалити "Vip Dance”, където води отбор с Николета Лозанова.

Музикалният дух на Куба бързо завладя стотиците гости на промоцията, след като Устата и Долорес представиха за първи път на сцена новия си горещ хит "La Cubanita”.

Изпълнителят е автор на текста, а музиката и аранжимента са дело на Светлин Къслев. И докато домакините от единствения по рода си кубински бар в София – Bar & Dinner "La Cubanita” поднасяха на гостите класически кубински коктейли като Канчанчара, Мохито и Куба Либре, гласът на неустоимата Долорес Естрада отведе повечето от тях на дансинга.

За настроението на публиката, допринесоха и невероятните салса изпълнения на танцьорите Коста и Славея. Автентичните фото-принтове от улиците на Стара Хавана по стените на бар "La Cubanita”, допълнително даваха усещане, че партито в препълненото на макс заведение, се вихри някъде там, от другата страна на океана.

Музикалната промоция уважиха популярни лица от родния шоубизнес като Цецо Елвиса, Вяра Атова – AV, Владо Димов, Боряна Баташова, щурите рапъри от Young BB Young, Лазар Кисьов, бившата адреналинка и настояща телевизионна водеща Жана Танева, шефът на агенция "Showtime” Камен Спасов, комикът Венци Мартинов, репортерът на "Господари на ефира" Боби Ваклинов, Искрен Пецов, Red One, както и режисьорите Александър Моллов и Люси Иларионов, с половинката си певицата Ани Хуанг.

Рамо до рамо с колегите си от поп и хип-хоп бранша блеснаха и фолк-дивите Ивена, Джина Стоева и Теодора, в компанията на музикалния продуцент Виктор Касъмов.

Сред присъстващите VIP-гости се открояваха още "X Милионерът” Тодор Славков, "Мисис България Свят 2010” – Галена Димова с малката си дъщеричка, бизнесменът Христо Сираков, светският олигарх и лорд Евгени Минчев ъф Итън, мениджърката на модна къща "Агресия Груп” Мая Асенова, Живко Колев - бизнес мениджър на "Нестле Айс Крийм България" и др. Специални гости на събитието бяха представители на посолствата на Куба, Испания и Венецуела у нас.



Водещи

Най-четени