Родният хайлайф се изсипа пред "Св. Александър Левски" за грандиозно модно шоу 12.07 | 14:45

Концерт от първия ред на Васко Василев и депутата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта от група "Ъпсурт", изгледа Николета Лозанова

От iNews.bg

Родният хайлайф се изсипа пред "Св. Александър Левски" за грандиозно модно шоу

Концерт от първия ред на Васко Василев и депутата Христо Петров, по-известен като Ицо Хазарта от група "Ъпсурт", изгледа Николета Лозанова. Младата майка, която дари любимия си Ники Михайлов с рожба преди няколко месеца, зае мястото на метри от сцената, където виртуозът на цигулката и рапърите сътвориха истински спектакъл пред катедралата "Св. Александър Невски".

Точно до Лозанова се бяха настанили Жени Калканджиева и Любо Стойков, с които плеймейтката си поговори. И няма как да е иначе, концертът на родните звезди не бе черешката на тортата за вечерта. Кулминацията бе ревю на топмоделки на една от най-популярните марки.

Бившият министър Владислав Горанов

Вицепрезидентът на България гледа заедно с кмета на София

Васко Василев направи невероятно шоу с цигулката си

Близначките Алекс и Влади

Разбира се, това нямаше как да мине и без други ВИП персони. От първия ред ревюто и концерта изгледаха Димитър Бербатов и неговият екип, с които се кандидатира за шеф на БФС преди няколко месеца. Маскирани с тъмни очила заради жаркото слънце бяха и най-известните близнаци в България - Благовест и Светослав Аргирови.

Лозанова в разговор с Жени Калкаджиева

Ицо Хазарта

Бербатов с един от най-доверените си хора - Петър Величков

Братя Аргирова бяха се дегизирали с тъмни очила

За да погледа дефилето на подиума, бе дошла и вицепрезидентът на България Илияна Йотова. От двата й края местата си бяха заели кметът на София Васил Терзиев и Росица Кирова - зам.-шеф на парламента.