Рожбата на принц Уилям и Кейт може би е зачената в Азия 04.12 | 13:52

Интересът покрай бременността на Кейт нараства с всеки изминал ден

От Мартина Панайотова

Говори се, че херцогинята на Кембридж, която е бременна от по-малко от 12 седмици, е забременяла по време на азиатската обиколка с Уилям в средата на септември, цитира БТА.

Според други слухове обаче, Кейт Мидълтън вече е била бременна, когато със съпруга си посетиха Сингапур в рамките на честванията на диамантения юбилей на кралица Елизабет Втора.

Обиколката на кралската двойка започна на 11 септември. На официалния прием Уилям и Кейт не близнаха и капка алкохол,  което породи спекулациите, че Кейт може би вече е била бременна.

По време на азиатската им обиколка едно момченце запита престолонаследника колко деца би искал да има. Уилям без колебание отговори - "Две". Тогава той за пръв път заговори за деца.

След турнето, повечето от времето Уилям и Кейт бяха разделени. Херцогинята сама изпълняваше своите задължения, докато принцът беше ангажиран със своите мисии като пилот на военен хеликоптер.

Миналия месец двойката отново се появи публично на изискано парти в  лондонския клуб "Лулу", на което присъстваха сестрата на Кейт - Пипа и братовчедката на Уилям - принцеса Юджини.

Кралската двойка много рядко излиза заедно, освен на официални събития, но този път явно бе решила "да разпусне". Уилям и Кейт празнуваха до полунощ, но не стана ясно дали са консумирали алкохол и дали по това време херцогинята вече е била бременна.

Водещи

Най-четени