Ромина Андонова: Имам нужда да чуя нещо различно от детски рев 04.08 | 18:00

Миската иска повече време за себе си

От iNews.bg

"Не е лесно! За щастие в момента майка ми е тук при нас в Банкок и много ми помага, докато поотрасне поне малко Давидчо. После ще ми бъде по-лесно като Дария тръгне на градина, ще успявам да се справя с всичко до обед и после ще се занимавам с децата.", сподели Ромина Андонова, която наскоро стана майка за втори път.

"Само не ми остава време за мен или ако има такова, то е един час и трябва да го разпределям за фитнес, плуване, някое упражнение вкъщи. А и да направя нещо по себе си като маникюр и коса. Всичко това се случва, ако денят е идеален, а това е рядкост. Както тези дни са болни децата едно след друго, е някакъв ужас.", допълва тя пред "Бласък". "Мис България" е категорична, че не иска повече деца и има нужда да обърне внимание на себе си.

"Смятам да си дам малко почивка и да обърна достатъчно внимание на двете си деца. Трета година съм вкъщи и гледам бебета, а имам нужда да направя нещо за себе си, колкото и егоистично да звучи.

Тази година трябва да завърша пети курс, имам да правя дипломна работа и да я защитавам, държавни изпити. Живот и здраве още 1-2 години и да се приберем в България, да започна нещо, което да ми носи удоволствие и да е нещо по-различно от детски рев и тичане след деца.", завършва Ромина.

Водещи

Най-четени