Румен Гайтански-Вълка се радва на нов Майбах за космическа сума 27.01 | 14:30

Прясно закупената немска лимузина с внушителният 12-цилиндров двигател е управлявана лично от Румен Гайтански, който е следван от джип с охранители

От iNews.bg

Мултимилионерът Румен Гайтански – Вълка, дългогодишен бос на боклука в София, избухна с ново бляскаво возило. От няколко седмици 64-годишния богаташ шофира последен модел "Мерцедес Майбах" от най-ексклузивната модификация S680.

Прясно закупената немска лимузина с внушителният 12-цилиндров двигател е управлявана лично от Румен Гайтански, който е следван от джип с охранители. Баровското возило на стойност поне 500 000 лева често може да бъде засечено пред централния вход на хотел "Маринела" в столицата, както и пред къщата на Румен Вълка на най-скъпата софийска улица "Оборище".

Макар и оборудван с всички екстри, новият "Мерцедес Майбах" на Румен Вълка не е най-скъпото возило в автопарка му и даже минава за една от "скромните" му лимузини, пише флагман.бг. Гайтански е първият българин, броил милиони за автомобил, след като през далечната 2006 г. си купи "Бугати Вейрон" за 2,5 милиона лева. Босът на боклука притежава няколко спортни автомобила, както и джипове "Мерцедес" G класа.

Дори "Бугати"-то на Румен Вълка понякога е санкционирано... 

Водещи

Най-четени