Румънската певица Ина иска парче с Black Eyed Peas 15.06 | 12:46

Убедена е, че имат сходен музикален подход

От Олга Андреева

Румънската певица Ина, която постигна европейски успех с няколко свои сингъла, сред които "Deja Vu” и "Hot”, достигнали челната десетка в редица страни, се надява да направи парче с Black Eyed Peas.

24-годишната певица, която спечели три приза от Балканските музикални награди в началото на юни, е убедена, че с изпълнителите на "Rock That Body” имат сходен музикален подход.

Пред BANG showbiz тя заяви: "Наистина в този момент бих искала да започна някакво сътрудничество – за мен е много важно, за да мога да израсна като артист.

Има много такива потенциални партньори, особено Black Eyes Peas, с които мисля, че имаме доста общо откъм звучене и типа музика, която харесваме".

"Вероятно в бъдеще ще направя парче с рапър – харесват ми песните с рапъри, а и мисля, че това работи", загатва за бъдещите си планове певицата.

Ина, която е завършила политология, преди да се превърне в поп звезда, може и да се появява по бикини в повечето си клипове, но смята, че интелигентността е също толкова важна като визията.

"Отдавам голямо значение на начина, по който изглеждам и се представям. Но не искам хората да ме възприемат само като секси – идеалното е да си едновременно секси, интересна и интелигентна", убедена е румънката.

Водещи

Най-четени