Русата Златка се намеси неадекватно в селската свада между Николета и двойничката ѝ 26.08 | 10:46

Според нея Моника Валериева не можела да се мери с Николета

От Гергана Златкова

Скандалът с раздялата на Николета Лозанова и Валери Божинов набира все по-голяма скорост и по всичко личи, че скоро няма да му се види края.

Поредния щрих, във вече леко досадната картинка, нанесе русата Златка със скандален пост на страницата си във Facebook. A фундаменталния повод е горещата клюка, че Валери Божинов бил влюбен в приятелката на Андреа Моника Валериева.

Тя не вярвала, че едно такова "голямо нищо", като спряганата за нова фаворитка на футболиста, би могла да бъде конкуренция на Николета.

"Досега реших да не се намесвам... но вече не мога да не си изкажа мнението!!! Моля медиите да престанат толкова много да провъзгласят Моника!!! Николета е жена с класа и стил! Моника представлява едно голямо нищо пред Николета!!! Моника няма красотата на Николета, както и славата!!!", написа в профила си във Facebook Златка Райкова.

Според най-разпространената версия за връзката на Божинов и Валириева, главна инициаторка на интригата е Андреа, която решила да пусне слуха, за да си направи реклама покрай новото видео, а и между другото да съживи новините около най-добрата си приятелка Моника.

Водещи