Руски първолаци ще пишат върху голите задни части на Азис 05.09 | 10:04

Нов скандал с ученически пособия

От Мартина Панайотова

От време насам в медийното пространство се коментира темата за една определена серия ученически тетрадки и пособия, брандирани с лицата на най-известните поп-фолк изпълнители. С помагалата даже върви и диск с песни на съответните изпълнители, който се дава като подарък.

Едно обаче мина всякакви граници на благоприличието – тетрадки с Азис по гол за***к. Изпълнителят сам реши да се похвали и пусна снимка на ученическите артикули, украсени с голите му задни части в профила си във Facebook. Над снимката той написа гордо: "Успех на учениците през новата учебна година!!!".

За коментар потърсихме пиарите на изпълнителя от "Диапазон Рекърдс". Оказа се, че серията, с колажите на голия Азис всъщност е пусната на пазара не в България, а в Русия.

От музикалната компания ни увериха, че засега нямат планове да пускат конкретната серия у нас.

Разбира се, реакцията на хората на закъсня и артикулите бяха посрещнати с обилна доза недоволство.

"На това ли учите децата, бе изроди, на педерастия и чалга. Повръща ми се от този прост народ! Започвам да се превръщам в расист срещу собствения си народ, няма друго такова племе!" и "И се очаква малки деца, да носят чанта със задника му! Извинявам се за думата ама...това е нелепо!", бяха само част от коментарите на разгневените форумци.

Колкото до нашумелите тетрадки с фолк звездите, оказа се, че те са производство на самите музикални продуцентски къщи, много от които разполагат със собствени печатници.


Водещи

Най-четени