Рут Колева: Калоян ме изнудваше за пари 30.06 | 19:33

Бившият й проговори за изгубената любов и неосъщественото бащинство

От Филипа Тодева

Бившият приятел на Рут – Калоян, представи своята гледна точка за раздялата и неосъщественото бащинство пред TV7. Запознали се на сватба на общи приятели миналото лято. Няколко месеца по-късно между тях пламнала любовта, а Калоян я почувствал като съдбовна предопределеност. Изживели прекрасни мигове, заради които той смята, че връзката им щяла да има бъдеще.

Когато й предложили да влезе в КЪРТИЦАТА, Рут се колебала дълго, но в крайна сметка двамата решили, че хонорарът ще й помогне в кариерата. Няколко седмици след началото на риалитито Калоян усетил, че има нещо недоизказано между двамата. По-късно забелязал близостта между любимата му и Любо. Рут обяснила поведението си със стратегия за пред зрителите, но той категорично настоял тя да напусне Базата. "Направих го заради нея", твърди нараненият младеж.

След избухването на скандала предаването повишило рейтинга си, затова и Калоян поискал пари от продуцентите. Смята, че на негов гръб те са припечелили доста, включително са вдигнали и рейтинга си. Но когато му предложили 8 хил. лв., за да влезе в КЪРТИЦАТА, той категорично отказал. Смята, че човешкото достойнство няма стойност.

Твърди, че Рут сама си е виновна за ситуацията, и посочва, че в Базата е имало и други жени, но нито еднаот тях не е преживяла нещо подобно. Затова се разделили. Един ден Калоян бил на рожден ден в Борисовата градина, когато вече бившата му приятелка му се обадила с новината, че е бременна. Той отново я подкрепил и дори й дал възможност сама да реши какво да прави.

Смята, че абортът е бил най-правилното решение, тъй като и бебето, и майката са били подложени на голям стрес. Рискови са били още цигарите и алкохола, от които Рут не се е отказала. В деня на аборта Калон бил до нея, тъй като решили да продължат да бъдат приятели. Обещал й вечерта да отиде в тях, за да не остава сама.

Обадил й се по телефона, но тя обяснила, че е с баща си и ще му звънне по-късно. По-късно обаче Калоян я видял да ходи под ръка с Любо. Тогава се скарали окончателно. Смята, че цялата им любов е била разрушена заради парите, а Рут може да направи много неща за пари. Тя от своя страна обаче твърди, че Калоян се опитвал да я рекетира.

Най-четени