Рут Колева официално представя дебютния си албум 08.04 | 17:35

„Within Whispers” включва 10 песни – седем на английски и три на български език

От Красимира Динева

Младата изпълнителка Рут Колева официално представи пред медиите в петък своя дългоочакван дебютен албум "Within Whispers”.

Поканените журналисти на кратко пътуване до Правец получиха възможността отблизо да се насладят на вълшебния глас на Рут, като по пътя към курортното селище бяха прослушани всички парчета от албума й. Както се и очакваше, тя за пореден път увери, макар и малката в случая аудитория, в безспорния си талант.

"Within Whispers” включва 10 песни, от които седем са на английски език, а три – на български. В тавата присъстват и добре познатите парчета "Близо" и "Fever”, както и

свеж дует с Белослава. Специално за феновете си Рут предвидливо е подготвила двойна доза от специфичната си, взривяваща комбинация от фънк, соул и R'n'B.

Същинското приключение обаче тепърва предстои.

Освен че съвсем скоро ще тръгне на турне, още утре, събота, Рут ще представи "Within Whispers” наживо в София.

В 22 часа в Sofia Live Club ще се състои официалната промоция на албума. Заедно с Рут на сцената ще излязат Филип Александров (Фи) - кийборд, Теодор Иванов– барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов - китара и Симеон Петрунов – бас. Много изненади очакват присъстващите, а Vladzen от Phormatic Visual Lab обещава да съдейства за доброто настроение.

iNews припомня, че Рут Колева стана известна с участието си в популярното риалити предаване "Мюзик Айдъл". Оттогава досега тя има успешни участия в различни музикални фестивали както у нас, така и в чужбина.

Водещи

Най-четени