Рут: Обидена съм, че скандалите около мен са по-интересни от кариерата ми 14.06 | 17:34

Участничката в "Къртицата" в специално интервю

От Мартина Панайотова

Певицата Рут Колева беше една от знаменитостите, които се присъединиха към първия сезон на риалити формата "Къртицата". И бързо прикова зрителския интерес върху себе си. Любов, раздяла, скандали, дори бременност - всичко това се случи за по-малко от 3 месеца.

Снощи певицата напусна формàта, а ние използвахме случая да ѝ зададем всички онези въпроси, за които много се каза и изписа, но така и не стана ясно къде точно е истината.

Има ли лоша реклама и как според теб ти се отрази участието ти в "Къртицата"?

– Да, има лоша реклама. Честно казано обаче, не смятам, че съм направила нещо недостойно. Не съм обидила никого и излязох с високо вдигната глава. Бях честна с всички и играх добре. Бях отборен играч.

Реагира остро на засиления интерес на медиите към теб, но би трябвало да си наясно, че появата ти по обществена телевизия всяка вечер те прави обществена личност. Защо реши да влезеш в такъв тип риалити шоу, при положение че си наясно, че то винаги "повдига завесата" и на личния живот?

– Нямаше как да имам каквито и да било очаквания предварително. Аз се съгласих да участвам в едно по-различно предаване, а те го направиха с фокус върху личния живот. Исках приключения, мисии, битки, не очаквах, че ще се залага толкова много на интимните взаимоотношения. Но пък това е 1 сезон на предаването, всичко е ново, непознато, може би е моя грешката, че не се поинтересувах по-подробно как се случват нещата в чужбина.

Кое беше най-тежко за теб в "Къртицата" - някое от предизвикателствата или моментът, в който те заставиха да говориш за бременността си?

– Беше тежко, когато ме принудиха да говоря за бременността си. Но всъщност най-трудно ми беше да скоча с парашут, защото това беше най-големият ми страх. Който преодолях.

Много се каза и изписа за бременността ти. В крайна сметка взела ли си решение какво ще правиш?

 – Да, но няма да го споделя с никого. Не смятам, че това е от обществено значение, не смятам също, че трябва да има съдници.

Човек трябва да има дете, когато е уверен в това, когато го иска, когато има време и желание.

Мен ме обижда, че тази тема е по-интересна на обществото, отколкото факта, че аз съм първият български изпълнител с издаден в Япония албум, например. Предстои ми световно турне, ще изляза на сцени в 17 държави, ще пея в мегаполиси като Токио и Ню Йорк, а последният ми сингъл пък се излъчва по радио BBC. Това според мен има по-голямо значение, отколкото скандалите, в които се замесва името ми.

Какво сподели Рут за настоящите си отношения с Любо и Калоян и за бъдещето си може да научите от Jenite.bg.

Водещи