Рут промотира новия си диск с концерт в София 03.09 | 11:50

На 14 септември Рут Колева ще представи ЕР-то си „Future Sweet“

От Мартина Панайотова

На 14 септември Рут Колева ще представи новия си диск "Future Sweet". Концертът й бележи старта и на новия сезон в столичния Sofia Live Club. Шоуто е с начален час 22:00 и заедно с Рут на сцената ще се качат Теодор Иванов – барабани, Елена Ангелова – перкусии, Стоян Джаферов – китара, Симеон Петрунов – бас, Филип Александров – клавишни, Волен Милчев и Ралица Николова – беквокали.

В настоящото EP са включени 5 парчета, които са изключително приятен саундтрак за наближаващата есен – класен звук, съчетаващ стилен соул, упоителен джаз и свеж, ненатраплив фънк с леки електронни елементи.

Заглавията в него няма да бъдат част от предстоящия втори албум на певицата, която през пролетта БГ радио определи за Изпълнителка на 2012 година. Песните, които на 14-ти септември ще озвучат пространството на промоцията в Sofia Live Club, са:

1. Slow Fire

2. Нищо Друго

3. Heartful

4. Moving Forward

5. Heaven

"Future Sweet" по прекрасен начин ще подготви публиката за своето естествено продължение – втория студиен албум на Рут. Той ще бъде записан и миксиран в едно от най-добрите европейски студиа – холандското "Flowriders Studio" на известния пианист и продуцент Винсент Хелберс. За мастеринга вече са ангажирани инженерите от легендарните "Abbey Road Studios" в Лондон.

В момента Рут е в Амстердам, където работата по новия й албум тече на пълни обороти. Тя ще се върне в България специално за промоцията на "Future Sweet".

Билетите за концерта-промоция на 14-ти септември вече са в продажба на цена от 10 лв.

Можете да прочетете интервю с Рут тук!



Водещи