С какво ще ни изненадата Теди Кацарова този път 06.03 | 19:14

Певицата влезе в ново амплоа

От Надежда Стоянова

Певицата Теди Кацарова обожава да пътешества по света. Покрай всичките си пътувания не пропуска да опитва деликатесите в различните страни, които посещава. Така и се запалила по готвенето толкова много, че да издаде кулинарна книга.

"Пътешествията ми са с любов към храната. Умея да приготвям нещата от книгата, даже съм ги заснела. Книгата направил заедно с шеф Филип Петров – един страхотен творец, пътешественик като мен. Всъщност това са двете гледни точки – моята, аматьорската, и неговата, професионалната. Вътре могат да се намерят страшно много рецепти, както и снимки от детството ми", разказа тя в "Преди обед".

Последното пътешествие на изпълнителката било миналата година до Йордания. Отишла там със свои колеги заради един младежки фестивал. Вдъхновила се от красотата на храната по тези места и от многообразието на аромати.

"Книгата е посветена на родителите ми, защото ме научиха да съм много широко скроен човек и да мисля положително. За мен събирателният център в едно семейство е трапезата", допълни Теди.

Специално за представянето на книгата у нас пристигнал от Катар и приятелят на младата Кацарова – гръцкият бизнесмен Димитрис. Покрай това певицата разказа, че последната нова година прекарала заедно с него и приятелите му в Доха.

Най-четени