С какъв талант шашна колегите си Кийра Найтли? 03.07 | 21:51

Красавицата изненадала всички на снимачната площадка

От Пламена Вълчева

Кийра Найтли смаяла партньорите си на снимачната площадка на музикалния филм "Begin Again" с певческите си способности, съобщи Contactmusic. 

29-годишната актриса изпълнява роля на певица и композиторка във филма. Останалите членове на актьорския състав очаквали с нетърпение първите сцени с участието й и останали приятно изненадани от представянето й.

"Напрежението нарастваше, докато Кийра не започна да пее, и тогава всички възкликнаха: "О, Боже, тя има големи певчески способности", си припомни Марк Ръфало.

Джеймс Кордън призна, че бил шокиран, когато сцена на Таймс скуеър в Ню Йорк била заснета, без това да привлече тълпа любопитни. "Имаше голяма сцена с участието на Марк и Кийра на Таймс скуеър - поясни той. - Нямахме специално разрешение за снимки, но сцената с Найтли бе заснета с една камера в 3 ч. през нощта в присъствието на много туристи и това не направи впечатление на никого." 

Кийра наскоро се пошегува, че искала гласът й да звучи като този на Адел. "Промених стила си на пеене в друг филм, но всъщност може би е донякъде разочароващо, че гласът ми изобщо не звучи като този на Адел", отбеляза актрисата.

Водещи