С кого беше Риана в Деня на Благодарността? 24.11 | 15:05

Дали пък не прекара празника с бившия си Крис Браун

От Филипа Тодева

Риана и Крис Браун са прекарали заедно Деня на благодарността, като са купонясвали в нощния клуб Adagio в Берлин, пише LA Times. Двамата били забелязани в едно превозно средство след като напуснали клуба. Наскоро двамата започнаха нова музикална авантюра - съвместен сингъл, "Nobodies Business”.

В момента 23-годишният певец продължава да е в 5-годишна си пробация. Преди време той се призна за виновен за нападението над Риана в навечерието на наградите "Грами", през 2009 г. Той беше осъден на общественополезен труд и посещения на програма срещу домашното насилие.

През последните три години бившата двойка има бурна връзка, в това число влиза и ограничителната забрана, която Браун получи след нападението.

Напоследък обаче двамата изпълнители сякаш са сключили примирие, а по-рано тази година издадоха заедно ремикс на песента на Риана "Birthday Cake”.

През август Риана даде изключително емоционално интервю при Опра Уинфри, в което обясни, че тя и Браун имат "много близко приятелство", както и че тя все още го обича.

Водещи

Най-четени