Саймън Коуел подкрепи One direction 29.08 | 11:02

Съдията от The X factor смята, че идеята за почивка е много добра

От Йоанна Димитрова

Феновете на групата може да не са много доволни от почивката, която One Direction искат да си дадат, но шефът им Саймън Коуел настоява, че това е за добро.

Съдията от The X Factor, който е мозъкът зад обединяването на тези момчета заедно разкри, че е знаел за тази почивка от известно време и има големи надежди, че ще има положителен резултат.

"Аз съм с тях от самото начало и ги подкрепям напълно. Те трябва да го направят, за да си починат от всички участия и да се завърнат с нови сили", заяви Коуел.

И подобно на голяма част от света и Коуел се надява, че момчетата ще се съберат скоро и отново ще застанат под светлината на прожекторите, но той няма да бъде този, който ще ги притиска да го направят.

Той добави, че успехът заобикалящ момчетата може да бъде много изтощителен: "Вижте, въпреки че те са млади, графикът е изтощителен и след известно време щяха да са изчерпани. Когато поискаха тази почивка не бях изненадан. Напротив, това е напълно нормално желание, когато си толкова известен и успешен. Ние сме хора все пак."

Водещи

Най-четени