Сара Джесика Паркър заменя Деми Мур? 30.01 | 08:35

Мур може е прекалено изтощена, за да се върне скоро на снимачната площадка

От Елена Кирилова

Сара Джесика Паркър е звездата, която най-вероятно ще замести Деми Мур в биографичния филм "Lovelace", след като бившата на Аштън Къчър бе приета в болница тази седмица, съобщава Contactmusic.

Причината за хоспитализацията на Деми се оказа физически и емоционален срив от изтощение. Звездата бе изписана само няколко дни по-късно, но ѝ е необходимо повече време, за да се възстанови.

Заради здравословните ѝ проблеми обаче се появи слухът, че Мур няма да може се включи в снимките на "Lovelace", където по план трябваше да играе феминистката Глория Стейнем.

За сметка на това Сара Джесика Паркър може да има щастието да се превъплъти в ролята на феминистката. Ако това стане, тя ще си партнира с Аманда Сийфрид в главната роля.

"Lovelace" е история за Линда Лавлейс, с истинско име Линда Борман, която в миналото става известна благодарение на порно филм.

След като се снима в още няколко подобни проекта, Линда скоро става член на антипорнографско движение и твърди, че била принудена от съпруга си Чък Трейнър да участва във въпросните унизителни продукции.

Така благодарение на кампаниите си, Линда се среща с Глория Стейнем от Движението за свобода на жените.

Водещи

Най-четени