Сара Джесика Паркър се събува благотворително 03.06 | 15:15

Много знаменитости даряват по чифт обувки за децата, които нямат

От Теодора Деянова

Сър Елтън Джон, Сара Джесика Паркър, Мартин Лорънс и цялото звездно семейство Кардашиян дариха по чифт обувки от гардероба си с благотворителна цел. 

От сряда обувките са на търг в CharityBuzz.com. В него участват още обувки на Мишел Пфайфър, Джъстин Тимбърлейк, Парис Хилтън, Джесика Симпсън, Уейн Грецки, Мария Шарапова, Чейс Крауфорд и още много знаменитости.

Звездният търг вече тече онлайн и всички приходи ще отидат в полза на инициативата "Босата седмица" на неправителствената организация Soles4Souls, която е насочена към сираците и хората в неравностойно положение. 

За четвърта поредна година инициативата започва на 1 юни с представянето на участниците в звездния търг и завършва на 7 юни, когато организаторите достигат последния избран от тях град, в който да раздадат и последния чифт обувки.

Досега организаторите са събрали над 13 милиона чифта обувки, които са достигнали до нуждаещите се в над 125 страни.

Можете да вземете участие в благотворителната акция или просто да се сдобиете със звездни обувки тук. А можете и просто да промените профилната си снимка във Facebook, Myspace и Twitter акаунта си, като сложите такава, която изобразява голи крака или споделите със света, че "1,5 милиона души по света нямат обувки".

Водещи

Най-четени