Сашо Дойнов разпарчетоса Еделвайс 27.09 | 12:30

Актьорът не пропусна да се подиграе и с други ВИП-ове в Къщата

От Гергана Златкова

Ако тая Еделвайс е актриса с "това", дето го играе, аз съм Лорънс Оливие! Едно е да можеш със задник, друго е да играеш на сцена. И тоя лаф: "Да си порноактриса, е работа като всяка друга работа." Абе, вие къде сте виждали човек да работи с краката нагоре? Това е "базикне ханъм".

Това заяви в "На кафе" актьорът Сашо Дойнов, който направи петъчната си безпощадна дисекция на някои от "персоните" във "ВИП Брадър". Дойнов не подмина и социоложката Мира Радева:

"Покрай младото си гадже тя съвсем се е вдетинила. Той я прави на 5 стотинки, а тя пърха около него. Ама щото се е вдетинила." 

"А тази, Ваня Червенкова, говори умопомрачаващи глупости. Не знам дали сте обърнали внимание как един ден застана пред всички и обясни как Айнщайн открил теорията на относителността. Такива глупости не съм чувал, защото отдавна не е правил изявление Димитър Пенев.

Щото няма връзка с мозъка. Ти разбираш ли за какъв тапир става дума! Освен това леко е сводница. Казано на български, пезевенк. Седи си и вика на Лияна: "Ох, много хубава двойка сте" (с тоя, изкуствения, Мариан). Подкокоросва я! Едно време имало такива баби по селата да ходят да сватосват.

Явно бизнесмените като цяло са малко тъпи", изкоментира Сашо. "А тази Лияна? С това "Ох, не знам". Ще рече човек, че току-що е излязла от манастира, а не от лапите на Махмуд.

"Ох, срам ме е! Ох, не знам какво да кажа!" Ти ли? Ти, дето попиля половината футболисти? И като гледам как ги примамва и двамата – Тервел и Мариан, тоя изкуственият ще си изяде боя. Що залага стръвта тя?", язвително попита Сашо Дойнов.

Водещи

Най-четени