Сашо Кадиев изместил Цитиридис за водещ на ново шоу по Би Ти Ви? 17.12 | 12:40

Предаването е игра с въпроси, за която се говореше, че щяла да бъде поета от гръка, останал без работа, след като свалиха вечерното му шоу. Синът на Катето Евро обаче се е оказал по-подходящ

От iNews

Александър Кадиев е измъкнал от Николаос Цитиридис мястото на водещ в новото шоу на Би Ти Ви "Кой да знае?”. Предаването е игра с въпроси, за която се говореше, че щяла да бъде поета от гръка, останал без работа, след като свалиха вечерното му шоу. Синът на Катето Евро обаче се е оказал по-подходящ.

Актьорът, който до лятото водеше "Преди обед”, отдавна обяви, че ще се върне в телевизията, но се очакваше това да стане в нов сезон на "България търси талант”, който поне доскоро се смяташе, че ще стартира напролет. Сега обаче се оказва, че Сашо започва работа в играта с въпроси "Кой да знае?”. "Уикенд” вече писа, че това е предаване, в което се събират два отбора от звезди. Те трябва да отговарят на въпроси, които са любопитни, но не са от области на знанието, с които се сблъскваме често. Участниците трябва да обясняват факти, над които никога не са се замисляли. Щяло да е хем забавно, хем образователно – зрителите ще научават нови неща. Отговорите пък щели да са илюстрирани в клипове, съобщиха от Би Ти Ви. Спечелените от участниците суми ще отиват при публика. Чрез какъв механизъм ще става това, все още не е съобщено.

Предаването тръгва от 1 януари и ще върви всеки делничен ден от 20 часа. Двата отбора в играта ще имат капитани. Това са Милица Гладнишка и Христо Пъдев. Нея зрителите доскоро свързваха единствено с предаванията на Нова телевизия, особено с тези, които са продуцирани от Маги Халваджиян. Пъдев пък масовата публика познава като пицаря Слави от комедийния сериал на Би Ти Ви "Татковци”.

След като всички тези подробности станаха ясни, има два въпроса, на които все още се търси отговор.

Първият е ще води ли Александър Кадиев "Талантите”, след като е зает в "Кой да знае?”

Вторият е какво ще стане с Цитиридис?

Никой в Би Ти Ви не очаква телевизията да се откаже от услугите му просто така. Най-вероятно вече са му намерили нова работа. Но каква е тя? Сигурно скоро ще съобщят официално, пише "Уикенд".

Водещи

Най-четени