Сбъдва се най-страшното предсказание на Ванга 20.05 | 15:15

Въпреки че Баба Ванга е починала преди повече от 25 години, тя е предсказала неща, които се сбъдват и днес. В детството си е ослепяла, но това не е затъмнило нейното „трето око“.

От iNews.bg

Сляпата ясновидка Баба Ванга е направила няколко зловещи предсказания за 2024 г. - и сега още едно се сбъдна, тъй като много хора се събудиха днес в паника, след като чуха тревожни звуци.

Въпреки че Баба Ванга е починала преди повече от 25 години, тя е предсказала неща, които се сбъдват и днес. В детството си е ослепяла, но това не е затъмнило нейното "трето око".

Едно от предсказанията ѝ за 2024 г. се отнася до икономическата криза в Обединеното кралство - където БВП е спаднал с 0,3 % за три месеца, което е повече от очакваното.

Сега се сбъдна още едно предсказание: ужасни метеорологични условия, при които много британци се събуждат тази нощ от невероятно силни бури, които някои оприличават на взривяване на бомба.

Тя е предсказала както 11 септември, така и Brexit

През нощта в небето се разнасят невероятен брой изстрели, а силни гръмотевици събуждат много хора. Баба Ванга имала видение, че тази година ще бъде белязана от ужасни метеорологични събития и природни бедствия.

Според предсказанията се очаква орбитата да се промени за кратко време - обикновено това отнема между 100 000 и 400 000 години, но ако се случи по-рано, може да предизвика проблеми, включително климатични смущения и повишени нива на радиация.

Все пак не всичко е лошо, тъй като второто предсказание на ясновидката беше, че през тази година ще видим голям пробив в здравеопазването, а през последните седмици се появиха новини, че в момента се подготвя ваксина срещу рак на белия дроб.

Учени от Оксфордския университет, Института "Франсис Крик" и Лондонския университетски колеж работят съвместно върху "LungVax", която е получила финансиране от почти 2 млн. евро.

Освен това словенски изследователи наскоро успешно излекуваха разновидност на рака на простатата, която иначе се смята за нелечима.

Водещи

Най-четени