Сватбата на годината се случи в iNews 01.12 | 18:35

Главната редакторка стана госпожа Рикова

От Елица Елефтерова

Всяко добро начало има своето естествено продължение. За главната редакторка на iNews Кремена Бедерева щастливият факт, че срещна любовта в лицето на Дмитрий Риков, я доведе до красивото продължение - сватбата им, която се проведе в полите на Рила планина на 30 ноември.

В компанията на близки и приятели щастливата двойка се врече във вечна вярност и обич. 

Младото семейство Рикови ще разчитат на двойно повече кумове — Иво и Мария им кумуваха заедно с Веси и Калин. Четиримата приятели, които като верни наставници, ще помагат на Креми и Ричи в житейските решения.

Длъжни сме да похвалим младоженците, които въпреки че са заедно от цели шест години, спазиха всички български обичаи.

Представител на iNews лично буташе вратата навън, докато от страната на Риков "нападаха" и сигурно щяхме да устоим доста. Но нали вече Дмитрий си го числим към нашия екип, смилихме се и го пуснахме при булката. Естествено, входът му костваше съответната сума. Няма да посочваме точния размер на откупа, но ще кажем само, че парите се събираха не в пантофка, а в ботуш. 

А после с пълно гърло викахме името на шефката, която за съжаление отстъпи в дисциплината "Кой ще отчупи по-голямото парче питка". В това състезание Дмитрий спечели и сигурно си мисли, че той ще командва вкъщи, както гласи поверието. Само напомняме, че питката няма голямо значение, защото Риков вече бе настъпен и то два пъти от половинката си. 

За съжаление останалите подробности от купона сме се зарекли да пазим като служебна тайна. Ще кажем само, че като на всяка българска сватба хората се забавляваха много и не остана гост, който да не танцува. 

Поплакахме от радост и щастие, повеселихме се както си трябва, достойно се представихме на дансинга и зад микрофона. 

Целият екип на iNews пожелава на семейство Рикови да продължават да се обичат по начина, по който го правят сега и животът, който им предстои да бъде осеян с много щастие и детска глъчка, споделеност и обич, която се вижда дори в най-малките ежедневни детайли.

Дмитрий вече е наясно, че свързвайки се в брачен съюз с Креми, се свързва още повече с екипа на iNews, така че очакваме от него разбиране и подкрепа, а ние обещаваме да не провеждаме извънработна "оперативка” с хапване и пийване без него.

1127088

Целият екип ви обича, мили приятели, и ви пожелава попътен вятър! И на финал - още едно ГОРЧИВО!

Водещи

Най-четени