Световноизвестна звезда влиза в X FACTOR 03.09 | 16:30

Той идва за първи път в България специално за петата годишнина на най-мащабното музикално турне у нас

От Беатрис Николoва

Очакваме да пристигне победителят в британския X FACTOR Джеймс Артър. Той ще стане част от третия сезон на българското издание. Той влиза в "Къщите на съдиите”, за да помогне на Саня Армутлиева в избора й на новите музикални звезди.

Джеймс Артър идва за първи път в България за един грандиозен лайв, специално по повод петата годишнина на най-мащабното музикално турне у нас. Концертът на Джеймс Артър е част от големия финал на националното турне, който ще се състои на площад Александър Батенберг, в София на 14 септември.

Веднага след срещата си с българските фенове, изпълнителят на "Impossible” ще си припомни тръпката от X FACTOR, но не като участник, а вече като специален гост.

Победителят в британското издание на формата през 2012 г., с ментор Никол Шерцингер, ще влезе в "Къщите на съдиите”, за да помогне на Саня Армутлиева в едно от най-трудните решения – избора на новите музикални таланти, които ще се присъединят към отбора й за големите концерти на живо.

В момента Джеймс Артър работи върху втория си албум, а феновете му у нас ще имат възможност да разберат какви съвети ще даде той за пътя към успеха на прохождащите таланти в X FACTOR.

Водещи

Най-четени