Светослав Аргиров: Пеехме на Ванга народни песни на два гласа 25.06 | 12:00

Братя Аргирови били много близки с пророчицата

От Пламена Вълчева

"Бяхме много близки с Ванга, пеехме ѝ народни песни на два гласа", каза Светослав Аргиров в предаването "На кафе". 

Братя Аргирови били много близки с пророчицата. Ванга им предрекла, че много ще пътуват. Познала, че Благовест ще се ожени два пъти и посъветвала Светослав да слуша жена си и да не я лъже, защото била ангел. 

На гости при Гала Светослав Аргиров сподели за живота си Норвегия и си припомни отминалите времена и славата с брат му. Благовест Аргиров не успя да гостува в предаването заради бъбречна криза. "Още веднъж се извинявам на теб и зрителите, защото поех ангажимент. Но така се случи", каза Благовест по телефона.  

1318977

 

На евентуалната идея двамата да се съберат като дует, Светослав каза, че по принцип е скептичен и перфекционист. "Всичко е свързано с подготовка и спонсори."

За живота си в Норвегия той добави, че никога не е почувствал пренебрежение, че е чужденец. Но всеки миг копнее за България. "Нямам търпение да се върна тук. Тук се зареждам. Вярно е, че когато отидох там, си казах - ех, тук е чисто, заплатите са добри, живее се уредено и спокойно. Но тук ме влече, тук се чувствам добре", допълни още Светослав Аргиров. 

Водещи

Най-четени