Свирепият Оливър Стоун отново напомня за себе си 07.04 | 10:32

„Диваци“ с дебютен трейлър

От Ивайло Коралски

Universal Picrures разпространи трейлър от новия филм на режисьора Оливър Стоун, зовящ се "Диваци" (Savages).

Лентата е представена като мрачен и особено груб трилър, който ще проследи действията на двама крайно опасни производители на марихуана (Чон и Бен), предприели щурм срещу мексикански картел, с идеята да спасят отвлечената им, божествено красива приятелка.

Прочее, въпросната споделя леглото си и с двамата нейни спасители, единият от които е бивш тюлен от военноморския флот, а другия отдал се на благотворителни дейности будист.

Мексиканският картел е ръководен от безмилостната Елена (Салма Хайек), а нейните поръчки са изпълнявани по безупречен начин от Ладо (Бенисио Дел Торо).

Към целия този експлозивен коктейл трябва да прибавим и подкупен представител на Агенцията за борба с наркотиците, изигран от Джон Траволта, който би следвало да изиграе ключова роля за успеха на въстаналите срещу картела Чон и Бен.

Сценарият е адаптация по романа на Дон Уинслоу от 2010 година, носещ същото име, подготвена от Оливър Стоун и Шейн Салерно.

Актьорския колектив включва имената на Салма Хайек, Бенисио Дел Торо, Ума Търман, Джон Траволта, Тревор Донован, Демиан Бичир, Джоел Дейвид Мур, Сандра Ечеверия, Емил Хирш, Блейк Лайвли, Арън Джонсън, Тейлър Кич и др.

Премиерата на "Диваци" е насрочена за 28 септември тази година.

Водещи

Най-четени