Сейдж Сталоун е щял да се жени този уикенд 16.07 | 08:57

Остават неясни причините за внезапната му смърт, вероятно е в резултат от свръхдоза медикаменти

От Олга Андреева

Откритият мъртъв в петък син на Силвестър Сталоун, Сейдж, е щял да се ожени този уикенд за дългогодишната си приятелка в Лас Вегас.

Това съобщи неговият адвокат и близък приятел Джордж Броунстейн, като увери, че Сейдж не е давал никакви сигнали, че нещо не е наред и със сигурност не е страдал от депресия. Броунстейн предполага, че смъртта на Сейдж е трагичен инцидент.

36-годишният син на актьора Силвестър Сталоун беше намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис в петък.

Вече са готови резултатите от аутопсията му, но причината за смъртта остава неизвестна, посочва Film-News.co.uk.

Вестник LA Times съобщава, че властите все още очакват резултатите от токсикологичните изследвания. Следователят по случая ще ги получи след около шест седмици.

По непотвърдена информация Сейдж е станал жертва на случайно предозиране на лекарства. Помощник-следователят Ед Уинтър е потвърдил, че до тялото му са били открити шишета от лекарства, изписани по рецепта.

Източници твърдят, че полицията все още се опитва да установи дали причината за смъртта на Сейдж е случайна или умишлена. От полицейското управление на Лос Анджелис казват, че нямат съмнения за престъпна дейност.

Появи се информация и, че Сейдж е бил мъртъв от дни, преди да бъде открит в апартамента си. Никой не е разговарял с него в седмицата преди да бъде открит мъртъв, а на икономката му е било наредено да не го безпокои и дори да не чука на вратата на спалнята му, посочва TMZ.com.

Сейдж Сталоун прави своя филмов дебют заедно с баща си във филма от 1990 г. "Роки 5". Там играе сина на легендарния герой Роки, Робърт Балбоа, в бъдещето.

Появява си и през 1996 г. във филма "Daylight". Същата година става съосновател на компанията Grindhouse Releasing, която се занимава с възстановяване и съхраняване на стари филми.

Водещи

Най-четени