Сексоложката Кобилкина пристана на гръцки хотелиер (СНИМКИ) 28.11 | 16:26

Рускинята се похлави, че се е сгодила

От iNews.bg

Експертът в перфектните интимни отношения – Наталия Кобилкина, преди време малко разочарова феновете си като се раздели с мъжа си. Тя обаче не е жена, която може да стои дълго време сама, така че побърза да поправи грешката. И толкова добре се е справила с тази задача, че отново ще мине под венчилото.

Сексоложката сама се похвали в профила си в социалната мрежа Facebook, че е казала "Да". И макар тя лично да не обеснява подробности за избраника ѝ, ние ще повдигнем завесата.

Новият мъж в сърцето на Наталия е гръцкият хотелиер Такис, който е  шест години по-голям от нея. Двамата са заедно от началото на годината и никога не са криели, че са готови и за по-сериозна крачка в отношенията си.

1813713

"Какво е отношения? Игра на "сляпо". Ти сляпо следваш партньора с надежда, че той знае накъде те води. И задача на жената е да следва и да се доверява на него. Това, което помага, първо е да се отпуснеш и второ - да го чувстваш много внимателно и с любов. С времето се свиква и вече на дълбоко интуитивно ниво усещаш какво трябва да правиш, но докато стигаш до там, често не ти стига терпение и тогава или поемеш сама пътя, или го обвиняваш, че те води в грешната посока или по грешен начин. И тогава той наистина почва да прави грешки.

Довери се и чувствай... И всичко ще бъде наред", съветва Кобилкина от социалната мрежа.

Двамата с любимия ѝ тези дни се върнаха от почивка на Малдивите и, разбира се, Наталия не пропсуна да се похвали с това. Снимки от пътуването им, както и други интересни кадри на двойката можете да разгледате в нашата ГАЛЕРИЯ.

Водещи