Селин Дион се сдоби с магазин за сандвичи 09.03 | 16:08

Певицата и съпругът купиха известното магазинче "Schwartz's" в Монреал

От Елена Кирилова

Селин Дион и съпругът й Рене Аджелил могат да се похвалят с нова придобивка - те си купиха известния магазин за сандвичи "Schwartz’s" в Монреал, открит в далечната 1928 г., съобщава Music Rooms.

През годините магазинът се е превърнал в място, където местните жители и туристите обичат се отбиват, заради шанса да си хапнат от прекрасните сандвичи.

Освен това мястото се е прочуло и с декора си, който е смятан за неподвластен на времето.

"Имам толкова много хубави спомени от това място с момчетата и Селин през годините. Това е най-уникалният ресторант в света и ние сме много развълнувани да бъдем част от него", коментира Рене.

Семейството е партньор във верига ресторанти също в Монреал. Двойката е решила да направи редица промени по ресторантите, но ще се постарае да запази автентичността на въпросните места.

Селин Дион, която е продала милиони копия от албумите си по цял свят, заяви, че се чувства щастлива, че може да прави подобни инвестиции като тази.

Кариерата на певицата започва през 1981 г., когато тя се запознава с настоящия си съпруг. Той харесва неин демо-запис и решава да финансира първия й албум.

Въпреки големите си музикални успехи, изпълнителката се отказва от кариерата си за периода 200-2002 г., за да може да бъде до Рене, който междувременно се бори със заболяването си от рак.

Водещи

Най-четени