Семейството на Уитни Хюстън няма да позволи да се снима биографичен филм за нея 27.05 | 07:12

Била твърде голяма, за да се изрази талантът й във филм

От iNews.bg

Близките на покойната певица Уитни Хюстън искат да спрат планирания биографичен филм за звездата, защото смятат, че тя е твърде голяма, за да бъде почетена със скромна телевизионна продукция, съобщи "Contactmusic”.

Миналата седмица беше оповестено, че телевизия "Lifetime" подготвя биографичен филм за Уитни Хюстън, с който актрисата Анджела Басет ще дебютира като режисьор. Премиерата на лентата, проследяваща бурната връзка на певицата с бившия й съпруг Боби Браун, е планирана за 2015 г., припомня изданието.

Близките на Уитни Хюстън обаче недоволстват, защото смятат, че покойната суперзвезда заслужава нещо повече от телевизионен филм. Те вече са уведомили телевизията за несъгласието си с проекта им и дори обмислят да съдят телевизията, ако тя откаже да спре продукцията.

"Уитни заслужава много повече от телевизионен филм. Ако беше жива, подобно нещо нямаше да се случи", казва за сайта TMZ нейната снаха Пат Хюстън. Близките на Уитни Хюстън планират собствена филмова версия за големия екран от типа на "This Is It" за Майкъл Джексън, която според тях ще бъде достоен трибют към музикалната икона.



Най-четени