Синтия Никсън се ожени за приятелката си 29.05 | 09:26

С Кристин Маринони се сгодиха преди три години, имат и син

От Олга Андреева

Звездата от "Сексът и градът" Синтия Никсън е сключила брак с дългогодишната си партньорка Кристин Маринони, съобщи FemaleFirst.co.uk.

Актрисата, която е най-известна с ролята си на адвокатката Миранда Хобс в "Сексът и градът", се е врекла във вечна вярност на годеницата си от три години в неделя в Ню Йорк.

Представител на двойката е заявил пред сп. People: "На 27 май Синтия Никсън и приятелката й Кристин Маринони встъпиха в законен брак в щата Ню Йорк. Никсън носеше рокля на Carolina Herrera."

46-годишната Синтия и година по-младата от нея Кристин се сгодиха в Голямата ябълка през 2009 г. когато еднополовите бракове все още не бяха законни.

Двете можеха да се оженят още миналото лято, след като забраната падна, но още през 2010 г. Синтия заяви, че не бърза за никъде и, че няма нищо против дългия годеж. "Харесва ми да съм сгодена, нямам против това да продължи по-дълго”.

Кристин и Синтия са двойка от 2004 г., а от февруари 2011 г. са родители на малко момченце, Елингтън Макс Никсън-Маринони, чиято биологична майка е Кристин.

Синтия също има две деца от предишната си връзка с фотографа Дани Моузес.

Водещи

Най-четени