Синът на Ози Озбърн е болен от множествена склероза 18.06 | 14:07

През април Джак стана татко за първи път

От Елена Кирилова

Синът на Ози Озбърн, Джак, е диагностициран с множествена склероза, съобщава Contactmusic.com.

Джак съобщи, че е болен почти два месеца, след като с годеницата си Лиза Стрели посрещнаха първото си дете. Младият татко открил, че страда от автоимунното заболяване преди месец, след като загубил 60% от зрението на дясното си око.

Синът на Ози е лекуван в същата болница, в която дъщеря му Пърл Клементайн се роди на 12 април.

В емоционално интервю за британското списание Hello Джак обясни, че времето е безмилостно, защото тъкмо му се родило бебе и всичко изглеждало чудесно, докато не получил резултатите  от изследванията си.

В първия момент Джак се ядосал, след това преминал през състояние на тъга, но по-късно осъзнал, че тези емоционални състояния няма да му бъдат от полза. Така той решил да се опита да свикне с мисълта и да се бори.

Новината за здравословните проблеми на Джак изненада цялото му семейство. Баща му Ози разкри колко е шокиран, докато сестра му Кели публикува статус в Twitter по случая. Тя помоли всичките си фенове да подкрепят брат й.

Годеницата на Джак пък е убедена, че всичко ще приключи добре, но за целта бъдещият й съпруг ще трябва да промени начина си на живот и да се грижи повече за здравето си.

Множествената склероза е автоимунно заболяване, което засяга мозъка и централната нервна система. То може да доведе до слепота и мускулна слабост.

Водещи

Най-четени