Скандалната Гери-Никол с мераци към Евровизия 09.12 | 12:08

Певицата е категорична, че ще приеме, ако ѝ предложат

От iNews.bg

Младата певица Гери-Никол, която непрекъснато провокира коментари по свой адрес, се оказа с мераци към международния песенен конкурс Евровизия. Категорична е, че ако ѝ предложат да представя страната ни, няма да откаже.

А по отношение на скандалната си визия и не по-малко предизвикателния текст на последната си песен "Готина и луда", изпълнителката споделя, че не би ги определила по този начин. Според нея всички млади хора знаят за какво става въпрос и какво послание иска да отправи тя с творчеството си. А на тези, които не я харесва, предлага опцията просто да не я слушат.

"Моите родители много добре знаят какво правя от сутрин до вечер. Това е изкуство. Смятам, че младите хора знаят, за какво става въпрос. Целта ми не е да се харесам на всички. Всеки, който не харесва това, което правя, има опция да не гледа", каза Гери пред Дарик.

Певицата може да се похвали с абсолютен рекорд. Новото ѝ предложение беше гледано над 510 000 пъти само за 24 часа. И макар че предизвика лавина от негативни коментари, все пак това си е постижение.

"Единственото нещо, което искам да кажа чрез текста, е, че едно момиче винаги може да постигне мечтите си - да се качи на балон, да разбива абсолютно всичко и да се кефи на живота. Както казвам, респект или шамара.

Не мога да нарека текста си скандален, провокативен или просташки. Един човек трябва да изразява изкуството по начин, който вижда за добре. Знам, че младите хора избухват в дискотеките. Това е най-важното - на участия искам да виждам ръцете горе. Всъщност, Гери-Никол е яката дупара в живота, защото аз съм много луда", обясни Гери-Никол.

Водещи

Най-четени