Скандално! „Мис Плеймейт“ бил нагласен 14.01 | 16:25

Новата победителка в секси конкурса ще е 25-годишната Вилиана

От Надежда Стоянова

Типично по български, преди всеки конкурс за красота у нас тръгват слухове за това, че е нагласен. Интересното е, че в повечето случаи мълвата познава предполагаемата победителка. Предстои да проверим дали същото ще се случи и на тазгодишната надпревара за "Мис Плеймейт".

Според слуховете в светските среди момичето, което ще получи короната, е 25-годишната Вилиана. Всъщност "бомбата" за предстоящата й победа беше пусната от еротичната танцьорка Гентиана Халити, която написа в профила си в социалната мрежа Facebook следното:

"Току що ми казаха победителката от "Мис Плеймейт 2014" – Вилиана. Да й е честито 2 седмици преди финала на конкурса!".

Пред iNews блондинката подчерта, че става въпрос за слух, който чула от свои познат от светските среди. Затова не претендира, че думите й са на 100% истина, макар подозрения, че конкурсът е нагласен, да имаше и в годината, в която тя стана втора. Тогава се говореше, че победителка ще е Силвия Бахати и в крайна сметка именно тя бе избрана.

"Само ще кажа, че чух слух и го постнах. Нито съм казала цифри, нито съм очевидец. Не познавам Вили и е льжа, че имаме вражда. Не съм аз първоизточникът на мълвата. Хората говорят и аз коментирам заради личните си симпатии към други две участнички – Кристина (Димитрова) и Джулиана (Гани)", каза Гентиана.

Въпреки всичко двете й приятелки няма да се откажат от участието си на "Мис Плеймейт 2014".

"Те са професионалистки и вярвам в коректността им. Титлата не в важна. Важното е как ще използваш името си", допълни още Халити.

Вижте снимка на Вилиана тук.

Водещи

Най-четени