Скарлет Йохансон заприлича на Круела де Вил 17.10 | 07:15

Актрисата е просто неузнаваема с готическата си визия от корицата на W Magazine

От Гергана Златкова

Когато някое списание чества годишнина от създаването си, съвсем нормално е да го отпразнува със специална фотосесия и юбилейна корица. И се предполага, че тя трябва да е максимално провокативна и привличаща вниманието на читателите, за да покаже най-доброто от страна на изданието. Очевидно редакторите на W Magazine  знаят това.

По повод 40-годишния си юбилей, списанието е поканило четири от най-атрактивните млади актриси в момента, и ги е трансформирало по почти неузнаваем начин спрямо различния стил на обличане през годините.

Най-фрапиращото превъплъщение е на сексапилната Скарлет Йохансон, въпреки че и колежките ѝ – Кийра Найтли, Руни Мара и Мия Васиковска също никак не приличат на себе си.

Иначе нежната руса актриса е в стил 90-те години в готик стил, косата ѝ е черно-бяла, подобна на прическата на злата героиня от "101 далматинци" Круела де Вил. Златна халка на носа, тежки метални пръстени, силно изрязана рокля на дизайнерите Dolce & Gabbana и драматичен грим допълват страховития ѝ образ.

Независимо дали ви допада новата визия на Скарлет, разгледайте и превъплъщенията на останалите актриси в стил седемдесетте, осемдесетте и началоро на XXI-ви век в нашата галерия.

Още за четирите юбилейни корици, както и извадки от интервюто на Кийра, можете да прочетете в Jenite.bg.

Водещи