Славата е опиат, или на какво приличат звездите, прекалили с наркотиците 29.11 | 14:30

Паднали звезди...

От Христо Узунов

Славата е опасно нещо, каращо много хора да забравят кои са и завъртайки ги в един непрестанен водовъртеж от купони, наркотици и пак купони, накрая ги изхвърля на другия бряг, отхвърлени, забравени и безполезни. Div.bg показва истинските истории на актьорите, страдащи от някаква зависимост

Маколи Кълкин

1440771

Сладкото лигаве, което всяка Коледа внася радост в домовете на отрудените хорица, днес е едно бледо подобие на себе си. Не знаем дали Маколи все още е сам вкъщи, но със сигурност личното му дилърче често се отбива за по сецка.

1440777

Гари Бъзи

1440775

Някога спечелил "Оскар" за главна мъжка роля, днес Гари Бъзи има сериозни проблеми с алкохола и едва оцелява след мотоциклетна катастрофа, резултат от предрусване с кокаин.

1440776

Ян-Майкъл Винсънт

1440773

Въпросният пич не е от най-популярните у нас актьори, но е ярък пример за това в какво се превръщат мечтите, когато се изгубиш в тях. От американеца струи сексапил през телевизионните екрани, защото участва в десетки сериали, докато един ден не се събужда смачкан, смърдящ на джибри и с няколко кила по-лек в резултат на ампутация заради цироза, породена от усилен прием на алкохолни напитки.

1440778

Водещи

Най-четени