Слави вкарва Деян Икебаната в попфолка 19.04 | 08:46

Слави Трифонов прави дует от Деян и Гъмзата

От Олга Андреева

Деян Неделчев, който за съжаление доби повече популярност покрай песните си "От икебана дървесата ги боли" и "Съчки събирам", отколкото с "Обич за обич", сега ще атакува попфолка.

Илиян, Борис Дали и Коцето с хита си "Палатка", който има известни допирни точки с творчеството на Деян от последните години, ще се окажат в пряка конкуренция с изпълнителя, пял в недалечното минало заедно с Маргарита Хранова, Орлин Горанов и Ваня Костова.

Прощъпулника си в попфолка Деян ще направи благодарение на Слави Трифонов, който лично му предложи в предаването си да направи хит с музикантите от Ку-ку бенд.

Точно след един месец парчето по текст на Ивайло Вълчев, музика на Цветан Недялков и Евгени Димитров, и в изпълнение на Деян и Гъмзата, трябва да бъде готово.

48-годишният изпълнител се съгласи на предизвикателството, макар че първоначално си призна, че не му се пее чалга, защото не му е в кръвта. Иначе с известна горчивина призна, че някогашните му песни са високохудожествени, но точно затова вече не се слушат.

Междувременно той се готви да издаде до края на месеца албум с 18 парчета, който ще се казва "Дъртака" по името на една от последните му песни. Сред по-известните парчета, които се радват на интерес в интернет, са "В гората", "На полянката", "Пътешествие из Азия", "Аз съм гей, ти си лесбийка".

Обяви още, че след като направи испаноезична версия на "Съчки събирам", ще прави и такава на английски със заглавие "Sticks Ι'm collecting”.

Водещи

Най-четени