Слаш иска да се вихри на “Улица Сезам” 14.08 | 11:59

Музикантът с удоволствие би приел среща с Голямото пиле и Елмо

От Елена Кирилова

Слаш разкри, че би се радвал да се появи редом до Голямото пиле в култовата телевизионна програма "Улица Сезам”, съобщава NME.com.

Пред списание Rip It Up легендарният музикант и бивш член на Guns N’ Roses обясни, че макар никога да не е получавал подобна покана, с удоволствие би приел да се срещне с Елмо, Оскар и Голямото пиле.

"От "Улица Сезам” никога не са се обръщали към мен, но бих се съгласил на участие, защото обичам децата”, коментира китаристът. "Няма шанс да откажа на "Улица Сезам”, но не съм сигурен дали родителите биха ме сметнали за най-добрия образ, от който да се учат малките им деца”.

Макар името на Слаш все още да се свързва с Guns N’ Roses, музикантът от доста време не се подвизава в старата си група. За сметка на това Аксел Роуз се появи в България заедно с колегите си в рамките на родния фестивал Sofia Rocks, където поднесе на публиката тричасово шоу.

От своя страна, "Улица Сезам” се радва на не по-малка популярност. Шоуто се излъчва в повече от 140 страни в цял свят и се радва на 118 награди Emmy.

Водещи