Специални звездни гости във финала на Dancing Stars 03.06 | 13:14

Не един, а цели два финала на риалити формата

От Пламена Вълчева

Финалът на Dancing Stars ще бъде нажежен до краен предел. Не един, а цели два финала ще видят зрителите на Нова телевизия. Специални гости в голямата вечер ще бъдат испанската фламенко-чил група CHAMBAO. 

Всички участници вече са в трескава подготовка за последните си представяния на голямата сцена. В днешното предаване Албена Денкова и Калоян, Дарин Ангелов и Ани, Михаела Филева и Светльо ще се борят за оставането си в голямата галавечер, но само две двойки ще продължат.1297370

 

На 5 юни, на големия финал на сезона, ще бъдат избрани Крал и Кралица на Dancing Stars 2014. Само една двойка ще вдигне купата и ще бъде наградена с престижната титла. Групата CHAMBAO редовно участва в благотворителни концерти, инициативи, свързани с опазване на околната среда, и много кампании, семинари и предавания за млади таланти. Самите музиканти от CHAMBAO споделят, че тяхната кариера стартира без планове, просто свирили за удоволствие и за да радват хората.

Изпълнени с много любов към музиката и живота, обаче CHAMBAO не остават незабелязани от музикалните продуценти и вече 10 години са по световните сцени и са най-обичаната испанска група новатор в цяла Европа и Латинска Америка.

На 5 юни от 20:00 часа по Нова CHAMBAO ще подкрепят победителите в Dancing Stars със специално изпълнение в тяхна чест.

1297371

Най-четени