Специално меню и напитки за Godsmack на Sofia Rocks 21.06 | 15:51

Музикантите имат множество претенции относно менюто и престоя си

От Елена Кирилова

Остават малко повече от 2 седмици преди събитието Sofia Rocks, а Godsmack са едни от най-чаканите гости тази година.

Музикантите ще посетят България за първи път, като ще пристигнат с антураж от 20 души, включващ технически екип, артисти и транспортен персонал. Всички те ще дойдат с два огромни тур буса и със специално мобилно приспособление за личната си техникоа и оборудване.

Вече са ясни и исканията на бандата за престоя й в София. На първо място стоят естествено първокласните храни и напитки за всичките 20 души. Разнообразната компания държи на три менюта - вегетарианско, месно и такова без глутен. Абсолютно забранена е бялата лазаня, както и мексиканската храна, на която очевидно музикантите не са фенове.

Godsmack държат през цялото време да имат достъп до хубаво кафе и четири вида чай, мляко, фрешове и множество газирани напитки. Освен това за по-късните часове са поръчани изтънчени вина, бира и текила. Мезетата включват свжи плодове, специална селекция шоколади, тортила чипс, гуакамоле и други дипове.

Съли и компания държат особено на любимия си десерт - фъстъчено масло, което консумират в огромни количества.

За да бъде осигурен максимален комфорт на музикантите, са наети над 30 души, които ще се грижат за разтоварването на техниката и монтажните дейности. В тази бройка влизат и масажистите, които ще работят в специално оборудвана стая за масажи, двама англоговорящи гида, шофьори и други.

Желанията и претенциите на групата не свършват тук. Те са поискали и своя стая за репетиции, така че да разпуснат преди излизането си на сцената.

Междувременно огранизаторите заявяват, че сцената, която ще приюти Godsmack и останалите групи по време на фестивала е възможно най-голямата, която може да се побере на стадиона.

Бекстейдж зоната също ще е доста мащабна, така че да може да побере всички банди и екипите им. Godsmack ще бъдат настанени в специална част и ще разполагат с VIP кетъринг.

Водещи

Най-четени