Среднощни спомени с One Direction 08.09 | 12:54

Момчешката банда обяви заглавието на новия си албум

От Лазар Тодоров

Британско-ирландската бой банда One Direction обяви заглавието и датата на предстоящото издаване на новия си албум, съобщи BBC.

Петимата музиканти от поп-рок групата обявиха в социалната мрежа Twitter, че новият им албум се казва Midnight Memories ("Среднощни спомени") и ще излезе на 25 ноември.

Това е третият студиен албум на момчешката група. Дебютният Up All Night излезе през 2011 г., а през 2012 г. издадоха Take Me Home.

Групата е създадена от продуцента Саймън Коуел. Късметът връхлита момчетата след участието им в телевизионния конкурс X Factor през 2010 г. За кратко момчета успяват да оглавят класациите по цял свят и завладеят сърцата младежката публика.

Те стават световни любимци и за тях е направен филм This Is Us, който спечели 20 милиона британски лири от световни прожекции и то за по-малко от три седмици, припомня БТА.

One Direction влязоха дори и в "Книгата на рекордите на Гинес" за най-висок дебют на британска група в американската класация за сингли. Миналия месец песента им Best Song Ever беше класирана за Песен на лятото на видео музикалните награди на MTV.

Водещи

Най-четени