Стефан Вълдобрев и групата му тръгват на турне 29.09 | 08:01

След десет години мълчание, компанията ще обикаля страната, има и нова песен

От Гергана Златкова

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" - Иван Лечев, Мирослав Иванов, Веселин Веселинов-Еко и Стоян Янкулов-Стунджи - готвят национално клубно турне.

То е първото за групата, която през последните десетина години, с изключение на редки епизодични изяви, беше преустановила клубните си участия.

Турнето, ще включи седем града - в хронологичен ред - Благоевград, София, Бургас, Стара Загора, Варна, Велико Търново и Плевен. Ето и точният списък с дати и локации:

Паралелно формацията работи и по нова продукция. Видеото към сингъла "Хеликоптер", ще бъде пуснато в близките дни в Интернет пространството - в Youtube и канала VEVO с HD качество.

Снимките на видеото текат в продължение на четири месеца - от април до август, през които групата направи поредица от концерти. В него са уловени вълнуващи моменти от сцената, публиката и бек стейджа.

Главната роля в клипа е посветена на младата актриса Ирмена Чичикова, носителка на наградата Аскеер 2011, а снимките са осъществени във фотоволтаичната централа в полето край Сапарева баня:

"Исках, освен кадрите с групата, хората да видят и едно красиво и усмихнато женско лице, изпълнено с интелект и одухотвореност. Трябваше ми точно половин секунда, за да реша, че това е Ирмена. Имал съм възможността да се убедя в актьорския и талант още от ролите й в Театралната академия", споделя Вълдобрев. Песента можете да чуете тук: https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=XTG1XHECddY

Ето и точният списък на турнето с дати и локации:

6 октомври, събота - Piano Bar Limited, Благоевград

25 октомври, четвъртък - клуб Строежа, София

27 октомври, събота - Music Groovy Club, Бургас

2 ноември, петък - клуб Il Mondo, Стара Загора

3 ноември, събота - клуб Vintage 33, Варна

14 декември, петък - Galaxy Bowling, Велико Търново

15 декември, събота - Galaxy Bowling, Плевен

Водещи