Стивън Тайлър от Aerosmith със солово парче 29.04 | 08:34

"(It) Feels So Good" ще излезе на 9 май

От Олга Андреева

Фронтменът на Aerosmith Стивън Тайлър ще издаде в САЩ първото си самостоятелно парче "(It) Feels So Good" на 9 май, съобщи музикалното издание Billboard.

Песента ще бъде пусната в продажба в онлайн магазините на следващия ден. А видеоклипът към парчето, който Тайлър е снимал на 26 април, ще бъде представен за първи път в един от епизодите на "American Idol”, където изпълнителят е част от журито.

Песента е написана от самия Тайлър и е записана в Лос Анджелис. Това е второто му самостоятелно парче без Aerosmith. През ноември миналата година музикантът издаде песента "Love Lives", която е част от японския филм "Space Battleship Yamato".

Същевременно Стивън Тайлър вече е започнал да работи с Aerosmith по нов албум на бандата. Очаква се целият състав на групата, която не е издавала албум от "Honkin' on Bobo" през 2004 г., да се събере отново през лятото, за да продължи работа по новите записи.

Aerosmith са поели и ангажименти за концерти в Япония и Латинска Америка до края на годината, въпреки че датите за участията им все още не са уточнени.

Стивън Тайлър се подготвя и за издаването на автобиографията си "Does the Noise in My Head Bother You?: A Rock 'n' Roll Memoir", която ще излезе на 3 май.

Водещи

Най-четени