Страшни нерви разтресоха „Къртицата“ 06.04 | 09:23

Участниците на косъм от физическа саморазправа

От iNews.bg

Последният лайф в риалитито по TV7 "Къртицата" предизвика доста бурни емоции. Участниците се изправиха пред една от най-тежките в силово отношение мисии. Провалът им за малко да доведе до физическа саморазправа, като почти всички си изпуснаха нервите.

Една от най-лабилните в психическо отношение състезателки – Марина, успя да предизвика гнева на останалите с откровението си в кой отбор е Къртицата. Това вбеси миската Ивайла, волейболиста Евгени Иванов-Пушката и охранителя Емил Каменов. Най-неудържим в емоциите обаче беше ММА боеца Георги, който започна да я обижда и само съотборниците му го спряха, за да не я набие.

След всичко това дойде ред на номинациите, преди които страстите за пореден път бяха нажежени от екипа на предаването с няколко издайнически видеа. В клиповете става ясно как плейбоят Борислав агитира всички в Базата да забият копието си пред Ивайла. Освен това се чуха и коментари и квалификации по адрес на някои от участниците. Например, според Боби Емо Каменов бил ограничен. Именно това му спечели закана за саморазправа след финала.

В крайна сметка на тест отидоха бившият футболен национал Илиян Киряков, избран от зрителите, и Емил Русев. Съвсем очаквано по-добре се справи ветеранът в препитването Емил, който за момент се поколеба дали изобщо да играе. Все пак се мобилизира и си извоюва оставане в Изолатора.

Водещи

Най-четени