Супермоделът Наоми Кембъл бе осъдена за нападение над папарак 01.08 | 15:56

Този път красавицата се размина с условна присъда от 6 месеца

От iNews.bg

Британският супермодел Наоми Кембъл бе осъдена на 6 месеца условно от съд в Сицилия заради нападение на папарак през 2009 година. Красавицата бе на почивка тогава заедно с приятеля си – руския милиардер Владимир Доронин, когато забелязала, че е следена от фотографа Гаетано ди Джовани.

Той успял да направи снимка на нея и Доронин, което вбесило Наоми. Тя загубила самообладание и захвърлила чантата си по папарака. Успяла да го улучи в окото, след което той имаше нужда от продължително лечение. Адвокатът на Наоми Кембъл успял да постигне споразумение с Джовани, но прокурорът Франческо Масара настояваше делото да продължи поради засиления обществен интерес.

Защитникът на красавицата ще обжалва присъдата. 45-годишната перла е известа с огнения си характер. През 2007 година тя замери икономката си с мобилен апарат. Тогава бе осъдена на 5 дни обществено полезен труд в Ню Йорк, бе глобена и ѝ наложи да посещава курсове, за да овладява гнева си. При друг случай от 2000 година Наоми нападна асистента си, който срещу неизвестна сума се съгласи да не я съди.

Водещи

Най-четени